1.9.2009
NOVÝ ŠKOLNÍ ROK, NOVÝ DESIGN STRÁNEK
Školní rok začal, nový design stránek jsem sice ještě nudělala, ale rozhodla jsem se pro radikální změnu, snad se k tomu časem dokopu.

28.-30.8.2009
CVČ
Stránky závodů tady, fotky ve fotkách. Užila jsem si to, po dlouhé době jsem si opravdu závody vychutnala, krásná trať mapově náročná, hodně kontrol, prostě bylo to fajn :o)

23.8.2009
VRAŽEDNÝ VÝLET K VRAŽEDNÉMU POTOKU
Zatím asi nejlépe zakončené prázdniny, je ještě mnoho míst v okolí, které jsem neviděla.... fotky najdete ve fotkách, i když jsem fotila jen mobilem.

21.8.2009
JAK JSEM HONILA ZLODĚJE
Dnes jsem se setkala s podvodníkama a okradli mne. Ale všimněte si, jak to měli promakané, detaily a zážitky s policií (která sice byla na mé straně, ale nemohla pomoci) vám povím až ústně, to nebudu dávat na web. Odpoledne jsem byla v trafice a kolem čtvrté hodiny přišli 2 pánové tak mezi 50 a 60. První větší vytáhl dvoutisícovku a kupoval si nějaké cigarety, vrátila jsem mu, zůstal tam stát a čekal na druhého, ten vytáhl tisícovku a chtěl dlouhé Red&White za 60 Kč. Vrátila jsem mu na tisícovku, nato se ozval ten první, že má drobné za tisícovku, ať mu dám tisícovku vcelku, vyndala jsem tisícovku a on mi podal 4 dvoustovky a 2 stovky, viděla jsem, že je to v pořádku a pak jsme to vyměnili. Jenže on zachytl jednu z těch stovek a říká, něco jako - jé dívejte, ta je roztržená, dám vám lepší. Začal hledat tu lepší, to znamenáže v tuto chvíli jsem vyměnila za 1000 jen 900, ale on pokračoval, dlouho hledal v peněžence, lidi kolem byli nervozní....., on najednou vytáhl, stovku a tisícovku a povídá, tak, tady to je a dejte mi za to rovnou dvoutisícovku, zmatek kolem.....a samozřejmě, že jsem dala a pak mi to došlo, prostě mne o tisícovku okradl, postupně mi to docházelo.....obsloužila jsem ještě další zákaznici a omluvila jsem se, že mě pánové okradli, že je musím dohnat, zavřela jsem pokladnu a mizím ven.... Potkala jsem je před nádražím, hned jsem na ně uhodila, že mne okradli, začali dělat hloupé, ať je neobtěžuju a že není o co mi jde.... a tak jsem jednomu vytrhla kabelu s doklady a že jdu volat policii, že spočítáme kasu a uvidíme.... teď se musím spát, jak jsem utekla 2 chlapům, cestou mi trochu zase vyskočilo koleno, ale věděla jsem, že tu kabelu musím držet jinak je už nikdy neuvidím.... Oni se začali vztekat, že jsem je okradla a že budou volat policii, tak jsem řekla, ať volají.... No asi jsem udělala divadlo na celé nádraží, jak jsem se s nima prala o kabelu, ale přece se nenechám jen tak bez boje okrást!!!! Zavolali policii, přijela, kabelu jsem dala policistovi a on to začal řešit, bohužel, stejně policie nic nezmohla......jen jim to zabralo celé odpoledne a tak pánům, kteří evidentně nebyli místní jsem aspoň znepříjemnila odpoledne, bohužel i šéfovi, ale ten mne pochválil....... a že se podvodníci asi naší trafice vyhnou příště z daleka, další zážitky opravdu až ústně.......
Opravdu už se těším do školy, i na ty zlobivé kluky, ty mne snad neokradou :o)

19.8.2009
DOSTALI JSME MED
Ano, takto zněla smska, která mi dnes v podvečer přišla.....
Je to super!!! Zase budeme pořádat, už se na to těším. Doufám, že se budu zase pečovat o pořadatele......
Ale to je ještě daleko, rok 2011.

18.8.2009
ŽIJU? NEBO PŘEŽÍVÁM?
Poslední dny jsou dost hektické, dnes jsem zase odpoledne usnula u tv, když jsem čekala než dopere pračka....., jen pro zajímavost, v pátek jsem šla spat o půl třetí v sobotu, v sobotu jsem šla spát o pěti v neděli, v neděli jsem sice šla spát kolem desáté, ale něco po jedenácté jsem byla probuzena a pak nemohla usnout, tak jsem se asi do půl jedné dívala na tv a vstávala v 4:03 v pondělí ráno, protože jsem slíbila vzít za šéfa ranní v tabáku a protože se zdržel na dovolené i dnes jsem vstávala brzo, tentokrát ve 4:07......ale žiju. Tedy spíš tyto poslední dny přežívám....., teď protože jsem sama doma, než přijde muž, jsem si chtěla pobrečet u romantického filmu na primě a vypadl signál, tak se mohu dívat jen na pořad pro slepice "zrnění"!!! Asi jdu umyt nádobí a číst si do postele, zítra jdu zase na nějaké testy a odběry krve, tak se aspoň na ten horor mohu připravit, minule mne píchali 4x než našly vhodnou žílu......

14.-16.8.2009
MAGNUS CUP
Bylo to fajn, takové klidné pořádání, žádný stres, pohoda, nebudu popisovat co se dělo, bylo by to nuda, jako každé pořádání, nejprve jsem seděla na prezentaci......... Tentokrát se naměřím na příhody z natáčení :o) Někdy jsem se nestačila divit..... příběhy napíšu většinou anonymně, abych nikoho neurazila...... Takže příběhy budou postupně tady a stránky závodu najdete zde.

11.8.2009
PERU, BRAZÍLIE, ARGENTINA A TAKY ŽEHLÍM :o)
Od neděle peru, uklízím a žehlím, zítra ale zase asi začnu dělat "bordel" protože je potřeba dělat buchty a chystat se Magnus Cup:o)!

1.-9.8.2009
MAGNUS VE ŠVÝCARSKU
V sobotu kolem půl osmé ráno to začalo......vlastně možná už v pátek, ďábelská jízda přes Deutschland aneb předjíždět může akorát audy, porsche, mercedes a možná ještě BMW....... Pak šílené počasí - déšť a pak šílené počasí - teplo, človk je prostě nespokojený tvor. Pak katastrofální výběr kategorie......ale proč se neprojít po cestě, beztak celý rok běhám HDR. A spostu krásných zážitků...... tak to vše snad časem popíšu tady. Tam na to nějak nebyl čas, pořád se něco dělo..... a teď ten čas není taky a kdyby mne BenQ pořád "neotravoval", tak bych snad ani fotky na web nedala, tak zatím aspoň část najdete ve fotkách. A abych nezapomněla na stránky závodů.

31.7.2009
NEKLIDNÝ DEN
Balení, vaření, pečení, smažení a zase balení a poslední praní a pro auto do servisu...... ale už se těším, zítra jedeme do Švýcarska :o)

30.7.2009
KLIDNÝ VEČER
Postrašila jsem muže, že s nima půjdu do hospody......to byste se divili, jak utíkal, abych nešla :o) a tak mám klidný večer a mohu aktualizovat stránky :o) A spokojeni jsme oba :o)

24.-26.7.2009
KELTSKÁ NOC
Stránky akce tady a jak nám bylo - štručný popis pro můj deníček najdetezde. A pokud to nefunguje, tak to bude fungovat brzo a zatím mrkněte na fotky :o)



19.7.2009
DOMŮ
Dopoledne jsem se vydala naučit brášku Meta na in-linech, ale vcelku nebylo co učit, obul si je a jel, jak kdyby s nimi na nohách vyrostl..... No, musím se pochválit, ale dobře jsem ho před 7 roky naučila na normálních bruslích :o)
A pak už rychle oběd a domů.....bylo to náročné a tak jsem se domů docela těšila.... Ještě jsem vám zapomněla říct, že jsem si cestou z bruslení při chůzi na obyčejném chodníku zvrtla kotník, chodit můžu, bolí málo, jen je hodně nateklý, to su vážně tak nešikovná???? nebo mám takovou smůlu???

18.7.2009
NÁVŠTĚVNÍ DEN
Dopoledne tedy spíš bylo o nakupování. Pořád mám v Brně oblíbené obchody kde vím, kde co mají, které miluju, kam přijdu a koupím to, co potřebuju. Miluju Šumperk, možná to může vyznět, že lituju, že nejsem v Brně, to nechci. Jsem ráda, že jsem v Šumperku a neměnila bych. Ale prostě jednou za čas jsem v Brně ráda ....... Odpoledne a večer jsem věnovala dalším setkáním, jako povykládat mužově babičce, jak bylo na dovolené a ukázat jí fotky a večer jsem s lahvinkou bílého navštívila Lucku, dodatečně oslavily její 30 a když jí děti usnuly, probraly jsme ....... (ty "naše" a cizí chlapy :o))

17.7.2009
TŘEŠŇOVÝ DEN
Slíbila jsem i jeden den věnovat rodičům a tak jsem s nimi jela na chalupu na třešně, tolik třešní jsem už dlouho nesnědla, byly výborné a to jsme jich ještě dvě přepravky dovezli domů (kdybych nejedla, možná by byli 3 :o)) Večer následoval plný deskových her, výborná je hra San Juan a nebo Railroad Tycoon (o stavění železnice)

16.7.2009
JAHODOVÝ DEN
Po delší době jsem se vypravila do Brna, vlastně za kamarádama a kamarádkama jsem tu naposled byla v lednu. A dnes jsem si to vynahradila, začala jsem hned ráno s Lenkou, když jsem si dala jahodový shake, původně jsem chtěla banánový, ale poslední banán pan číšník než jsem si stačila objednat nakrájel někomu do palačinky. Pak jsem byla s Bětkou na in-linech, jely jsme od Ronda až k Tesku, docela jsem to s pohybem přehnala, že mne pak i bříško bolelo :o) Odpoledne jsem ještě zvládla dát s bráškou Metem jahodovou zmrzlinu. A večer v restauracích Brna jsem zakončila točeným jahodovým pivem "Pod Lékárnou" a bylo to fajn.......

11.7.2009
DOMA
Miluju to doma, miluju cestování, ale miluju návrat domů, jak si zase celá hezky osprchovaná lehnu do našich voňavých peřin....... a ráno to začalo, vybalování, praní, úprava fotek......, ale je na co vzpomínat.

2.-10.7.2009
NA LODI PO NIZOZEMÍ
Povídání o tom, jak bylo a co jsme viděli najdete buď v B-akcích, nebo nahoře pod vlajkou Nizozemí nebo tady. Zatím jsem teda zvládla popsat jen 2 dny, mám to sice na flešce popsané "nanečisto", ale dodělávám k tomu odkazy na mapu a fotky a dá to trochu zabrat. Hrála jsem si s tím dnes skoro celý den. Ve fotkách už najdete dva nebo tři dny, ale taky to dá práci, skoro vše jsem fotila zeshora lodi a tak skoro všude mám řídítka a vlajku, někde to jde odštřiknout, ale někde ne a ne..... no však uvidíte.

Jinak kdyby jste hledali výsledky ze závodů ADVANTA CUP nebo Cena Střední Moravy, další odkazy na výsledky z MEDu nebo třeba GP Silesia najdete na Béďových stránkách a pak Vysočina cup 2009 , letos jdou ty závody tak trochu mimo mne, je třeba trochu vydechnout a odpočnout si....

2.7.2009
ODJEZD NA DOVOLENOU
Od úterý peču a vařím a chystám věci na cestu, už se těším.

27.6.2009
BRNO
Byli jsme na rodinném grilování v Brně, cestou jsme se zastavili podívat se na nevěstu a ženicha Víťu (stránky)

26.6.2009
KONEC ŠKOLNÍHO ROKU
Rozdala jsem vysvědčení a popřála dětem krásné prázdniny a bylo toho na mě dost! Byla jsem ráda, když jsem dojela domů a sedla si! Ono když je člověk doma, něco dělá, sedne si..... a je to na pohodu, ale v práci je to jiný...... Odpoledne jsem si odpočla a večer jsem šla po dlouhé době ven. Dojela sestřenice, teda mužova sestřenice, a šly jsme do čajovny. Miluju čajovny, i když tato čajovná se nedá s naší oblíbenou Modrou v Brně srovnat, ale je to asi nejlepší a jediná čajovna široko daleko.......

25.6.2009
KVETE MI ZASE IBIŠEK
V kuchyni na okně zase rozkvetl, to vždy potěší....

24.6.2009
KONTROLA 2
Taky dobrý :o) I když mi byla doporučena neschopenka na dalších 14 dní, vysvětlila jsem, že dovolená je skoro jako neschopenka :o) a když jsem se zeptala, jestli můžu za týden na dovolenou na jachtu, tak nejdřív pan doktor zalapal do dechu a pak řekl: "Tak když už jí máte zaplacenou, tak co po mně chcete slyšet?" a já jsem mu vysvětlila, že už jsem muže připravila na to, ať si najde náhradníka a že když řekne ne, že budu doma, protože moje zdraví je přednější...... a on mi řekl, že když budu opatrná, že můžu :o) a to já budu, bude to opravdová dovolená, nebudu nic dělat, jen si užívat!

23.6.2009
KONTROLA 1
Koleno. Dobrý, snad letos další operace nebude :o) Za půl roku kontrola a 3 roky brát preparát na klouby, vždy 2 měsíce a 4 měsíce bez a znova. Ale plyne z toho, že dává koleni šanci minimálně 3 roky. Mám ho pomalu zatěžovat (s tou rychlostí to tak honem nebude vzhledem k mému "pořezanému" břichu), nejdřív s ortézou a pak časem snad i bez ní.......takže super, pěkná zpráva!

21.6.2009
BLBNU?
Asi jo, ale snad pomalu!!! Slyšela jsem, že po narkózách člověk blbne, teda že mu odumírají mozkové buňky....... a tak jsem se začla bát. Dokonce jsem měla 2 narkózy za 5 týdnů nebo za 6, každopádně je to rychle za sebou a tak jsem celý víkend, sama doma, o tom přemýšlela. A pak jsem se rozhodla, zkusila jsem si udělat IQ test na internetu. Bála jsem se, co zjistím. Ale je to dobrý, stále nadprůměr, pravda na MENSU to není....., ale dobrý :o)

20.6.2009
DOMÁCÍ LÉČBA
Sedím a ležím doma, střídavě se tedy pohybuju mezi počítačem a postelí nebo počítačem v posteli :o) Vzorně držím palce Magnusu na závodech. Odkaz na stránky Mistrovství ČR ve sprintu a na krátké trati
Snažím se zaktualizovat stránky.......

19.6.2009
UZAVÍRÁNÍ ZNÁMEK
Včera večer a zbytek dnes ráno jsem postupně uzavřela známky, myslím, že jsem byla hodná, i když jsem dala asi 6 pětek. Ale došel mi od jednoho šesťáka moc pěkný mail, cituji: "moc vám děkuji za pěknou známku a slibuji že se příští rok budu snažit ještě víc a ještě sem vám chtěl říct že díky vám jsem pochopil že matika není teror ale i zábava a tak přeji pěkné prázdniny a budu se těšit na příští rok s vámi."

11.-18.6.2009
DALŠÍ POBYT V NEMOCNICI
Protože nestíhám aktualizovat, už to všichni víte, tak nebudu psát detaily, ještě by se někomu zase udělalo při vyprávění špatně, ale strávila jsem týden v nemocnici. Pokud někdo ještě nevíte, co mi bylo, tak mi napište, klidně vám to povykládám, ale svůj článek bych spíš chtěla věnovat zážitkům z pobytu, takče čtěte: tady.

13.-14.6.2009
BÉČKA MORAVA
Jenom sem dávám odkaz na výsledky, tady.

8.6.2009
PRÁZDNINY NA DOSAH
Už jen 14x do školy a jsou tu velké prázdniny......

7.6.2009
POKUS - IN-LINY
A jde to...

6.6.2009
OBLASŤÁK U FRYŠTÁKU
Veselá jízda, v autě mateřskou školku, teda po pravdě ty 3 naše nejmenší vzadu, Kubu vpředu.... Bylo to veselé....Jen tak mimochodem, myslíteže jde řídít, telefonovat a druhou rukou držet mapu a popisovat cestu???? Samozřejmě to je hypotetická otázka, protože se to nesmí, ale i přes trochu bloudění jsme nakonec shromaždiště našli a výsledky jsou tady. Zbytek Magnusu byl v Čechách.

5.6.2009
NAPOSLED ŠKOLA
Dnes jsem byla naposled v Olomouci na svém studiu, nechala jsem si zapsat téma své závěrečné práce o závislosti dětí na internetu......

3.6.2009
MAGNET
Zase jsem usnula na magnetu, ale je to fajn, slečna na rehabilitaci mne chválí, že to bude v pořádku, mám prý zkusit i in-liny......

CO BYLO PŘED 1.6.2009
Najdete tady.